Lista på alla typer av Whiteboardtavlor

Väggmonterade Whiteboardtavlor

Väggmonterade whiteboard-tavlor kanske den vanligaste typen och de fästs fast i väggen med medföljande monteringsbeslag. Dessa är vanliga till exempel i skolor eller på kontoret. Ofta sätter man upp de på en plats där man har möten eller undervisning.

På stativ utan hjul
Whiteboard-tavlor på stativ utan hjul är lite ovanligare men bra om du behöver en lite mindre whiteboard-tavla och inte vill montera fast den på väggen.

Whiteboardtavla med hjulPå stativ med hjul
Whiteboard-tavlor på stativ med hjul är perfekt om du vill kunna förflytta din tavla mellan olika rum eller mellan olika delar av samma rum. Dessa tavlor har ofta fyra hjul för hög stabilitet.

Mini-whiteboard
Mini-whiteboard är små whiteboard-tavlor som kan användas istället för anteckningsblock, för att göra kom ihåg-listor eller som ett kreativt verktyg för lärande. Passar utmärkt i skolan eller på kontoret för att kreativt dela idéer med varandra. Uppskattas ofta av elever.

Ihopfällbara
Ihopfällbara whiteboard-tavlor är ofta väggmonterade och har två ”dörrar” som kan vikas in eller ut beroende på behov. Dessa tavlor tar lite mindre plats när de är hopvikta och lite mer plats när dörrarna fälls ut. Perfekt om du vill vara flexibel med hur mycket plats din tavla ska ta.