Tjäna pengar till klassen – arbeta ihop

tjäna pengar till klassenVäljer din klass en resa till Kina, måste ni tjäna mycket pengar till klassen är det Karlskrona som är målet behöver ni bara tjäna pengar till klassen en kortare period. Väljer ni ett dyrt resmål blir det mycket planering för att tjäna pengar till klassen. Ett sätt att göra ert resmål billigare är att antingen bo på vandrarhem eller tälta, om det är möjligt. Väljer ni att tälta för att, på sätt och vis tjäna pengar till klassen, måste ni ta reda på vart olika campingplatser befinner sig på ert resmål eftersom allemansrätt är en svensk regel.

Andra tillvägagångssätt för en billigare klassresa är riktigt billig mat. Den hittar man inte på någon restaurang, utan i mataffären. Campar din klass kan eleverna dela upp sig i matlag och turas om att handla billiga råvaror för att, istället för att tjäna pengar åt klassen, spara dem. Ni kan också försöka äta billig mat som linser och pasta, just sådan mat passar både vegetarianer och köttätare. Istället för juice och söt läsk kan din klass dricka vatten. När ni lyckats beräkna hur stor eller liten summa ni behöver är det dags