Täby – staden där du hittar din redovisningsbyrå

I Täby har vi en redovisningsbyrå som har 43 anställda som har hand om Er bokföring, Er deklaration, Er årsredovisning och även Ert bokslut. Vi har ett kontor även i Lund.

Ni kanske är osäkra vad som behövs göras med Ert företag- Kontakta oss. Vi ger er rådgivningen och tips som Ni behöver.

Mer än 500 företag har varit i kontakt med oss och fått vår hjälp. Vi har fått cirka 150 kunder då dem har hört av andra företag och fått rekommendationer om vår redovisningsbyrå. Stora som små företag har vi som kunder.

Vi har allting digitalt så man kan snabbt få upp den informationen Ni vill ha om Ert företag på ett klick. Man kan även titta på vår hemsida om oss och vår redovisningsbyrå.                        Vår verksamhetsansvarig har varit i branchen i 31 år.

Vi ligger i samma prisgrupp som andra redovisningsbyråer dock har vi diplom på att alla våra anställda har full utbildning och har minst 2 olika vidarekurser i olika områden som ekonomi och budgetering.

Vi kommer ge Er den hjälp ett företag behöver för att kunna gå runt och fungera optimalt.

Kontakta oss och använd vår redovisningsbyrå idag!
www.redonomen.se