Viktigt för husägare med bra samarbetspartners som Akono

När man köper ett nytt hus då inser man snabbt hur viktigt det är att hitta kompetenta företag som Akono att arbeta med när det gäller det regelbundna underhållet. För tre år sedan så köpte jag ett nytt hus i det lilla samhället jag växte upp i. Det var dags att flytta hem och låta barnen växa upp i samma trygga och lugna miljö som jag hade turen att växa upp i.

Det lustiga är att huset jag köpte är samma hus som jag cyklade förbi varje dag på väg till skolan under flera år och redan då tänkte att det skulle vara fantastiskt att få bo i ett sådant fint hus.

Nu har det äntligen blivit verklighet men verkligheten är inte lika underbar som fantasin. Huset har många problem och jag har sedan dag ett kontinuerligt jobbat med att renovera och fixa allt ifrån taket till grunden.

En av de större utmaningarna är poolrummet med dess gamla ventiliationsanläggning. Den installerades pa 70-talet och är fullt fungerande dock inte särskilt ekonomisk. Jag har googlat en hel del och hittat ett företag som heter Akono. Akono AB skriver på sin hemsida om hur viktigt det är att sköta om ventilationsanläggningar framförallt i våtutrymmen såsom poolrum.

Det finns många företag inom ventilationsbranschen som verkar duktiga och lovar mycket på sina hemsidor men sedan händer det inte så mycket mer. Efter några besok på Akono hemsida och läst vad de skriver samt pratat med dem så känner jag förtroende för dem och är övertygad om att de kan hjälpa mig med både regelbunden service av ventilationen I poolrummet samt imkanalen I köksflakten.

Du kan läsa omdömen om vad Akonos kunder tycker på (Akono Reco) och (Akono Gulasidorna)

Akono AB jobbar över hela Sverige så det spelar ingen roll vart du bor, du kan alltid kontakta Akono för att få hjalp med service, rensning & rengöring av imkanaler och frånluftsventilation.